top of page
Zoeken

START KAARTVERKOOP VRIJDAG 22 APRIL!


Op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 staan alle dansers van The Urban Village in Theater De Lievekamp in Oss, met onze voorstelling 'Under The Sea'.


Het verhaal is gebaseerd op ons moderne dagelijkse leven; altijd te druk, vol stress en nog meer door het misbruik van mobiele telefoons, tablets, pc's en andere gadgets die ons in staat stellen een snellere verbinding te maken... waardoor we de verbinding met de realiteit verliezen. Hoevelen van ons hebben ooit, althans voor een moment, de tijd willen stoppen om even op adem te komen en te dagdromen? Na weer een lange dag, zoals altijd vol met dingen om te doen, vergaderingen, deadlines die gehaald moeten worden, ontsnapt Miss B uit de drukte en neemt een sprong in het water. Op de donkere stille bodem van de oceaan wordt Miss B vervoerd naar een speciale, kleurrijke, vrolijke plek.


Kaarten voor deze voorstelling zijn online verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 april 2022 via www.lievekamp.nl. De verkoop zal van start gaan om 12.00 uur.

Uit voorgaande jaren weten we dat de verkoop snel kan gaan, dus wees er snel bij!

Let op! U kunt zelf kiezen welke stoelen u wilt reserveren door tijdens het online boeken de door u gewenste stoelen op de plattegrond aan te klikken.


Voor rolstoel plaatsen of telefonische reserveringen kunt u bellen naar 0412 64 89 22 van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur.131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page